Berendsen bv

Hoe kan ik mijn klanten enthousiast maken!

Geplaatst op

We willen allemaal onze klanten voorzien van een goede service en hen helpen in het aankoopproces. Daar zijn een aantal technieken voor. Deze willen we graag even met je doornemen in deze blog. 

Zorg dat je klantenservice op orde is

Wanneer klanten het gevoel hebben dat ze niet meer tellen voor je, dan moet je je zorgen gaan maken. Want het is niet zo gek dat ze dan naar verloop van tijd gaan opzeggen. En dat wil je niet, want dan moet je een aanzienlijk bedrag afschrijven, wat uiteindelijk het voortbestaan van je bedrijf in gevaar brengt. 

Point of Sale

Wat is pos materiaal? Het lijkt een zeer abstracte term, maar het is superconcreet wanneer je weet waar het overgaat. Toegeven, dat is vaak zo, maar zeker in dit geval. POS is een afkorting voor het Engelse Point of Sale. We bedoelen hierbij een display die je in je winkel kunt zetten om zo klanten een product te laten zien en hen aan te zetten dit te kopen. 

Wat voor soorten POS-materiaal kun je verkrijgen? Denk aan: 

 

  • Display voor toonbank 
  • Display voor vloer 
  • Display om actie te ondernemen 
  • Lifesize display 

 

En dat is nog maar slechts een greep uit het aantal mogelijkheden. 

Ga naar een beurs met je stand

In de digitale vogelvlucht van de laatste jaren zullen we haast vergeten dat er een analoge basis is waarop klantcontact gebaseerd is. Ook het aan de man brengen van producten en diensten is vaak een analoge zaak. En dat kan allemaal heel goed uitgevoerd worden op een vakbeurs. Dit is een plek waar mensen samenkomen met een gedeelde interesse, of waar ze verrast willen worden door nieuwe opties. Jij als bedrijf hebt op zo’n beurs de ultieme kans om je (potentiële) klanten of zakenpartners te enthousiasmeren en in de watten te leggen. Op dergelijke sociale bijeenkomsten worden zakelijke relaties voor het leven gesmeed.

 

Wil je meer interessante voorbeelden horen? Lees dan snel een aantal leuke blogs op onze site, dan ben je zeker op de hoogte van wat er speelt in het bedrijfsleven. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen de leukste tips met je door. Lees onze teksten en blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ berendsenbv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden