Berendsen bv

Dingen laten bedrukken is een goed idee!

Geplaatst op

Wil jij een flinke stap zetten in het professioneel beter op de kaart zetten van je bedrijf? Dan hebben we een creatieve tip voor je: laat spullen bedrukken met je bedrijfsnaam. Hieronder enkele voorbeelden. Bedrukte zaken kunnen helpen om de bekendheid van je merk te vergroten. Als mensen jouw logo of bedrijfsnaam regelmatig zien, zullen ze deze eerder herkennen en onthouden.

Pro uitstraling en marketing

Bedrukte objecten geven een professionele uitstraling aan jouw bedrijf. Het toont aan dat je aandacht besteedt aan details en jezelf serieus neemt. Ze kunnen ook worden gebruikt als marketingtool. Je kunt ze bijvoorbeeld uitdelen op beurzen of evenementen, of als relatiegeschenk aan klanten geven. Op deze manier kan je op een effectieve en relatief goedkope manier je bedrijf promoten. Door zaken te bedrukken met een uniek ontwerp of boodschap, kan je jezelf onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achterlaten bij potentiële klanten. Door koffiebekers bedrukken, is een goede manier om snel de bedrijfsnaam in het onderbewuste van je klanten te projecteren, en als ze tevreden zijn over het product, dan zullen ze je zeker weten te vinden. 

Andere opties 

Het is ook leuk om cadeaus zelf te ontwerpen en te laten vervaardigen. Bedrukte items kunnen ook worden gebruikt als cadeaus voor vrienden, familie of klanten. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een mok met een persoonlijke boodschap erop, of het bedrukken van een t-shirt met de naam van de ontvanger erop. Bedrukte items kunnen ook worden gebruikt als herinneringen aan speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen of jubilea. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een t-shirt met de datum van het jubileum erop, of het bedrukken van een mok met een foto van de bruid en bruidegom erop. Natuurlijk zie je ook bij sportteams dat er bedrukte vaak zelf ontworpen kleding gedragen wordt door de sporters. Het bedrukken van sportshirts met het teamlogo erop, of het bedrukken van tassen met de namen van de deelnemers erop, zijn veelgekozen opties. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen de leukste tips met je door. Lees onze teksten en blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ berendsenbv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden