Berendsen bv

De persoonlijke lening: ontdek de voordelen

Geplaatst op

Het kan zijn dat je diverse doelen hebt die je graag wilt realiseren maar dat geldgebrek je plannen dwarsboomt. Natuurlijk wil je dan het liefst zo snel mogelijk een krediet op maat waardoor je toch je plannen kunt uitvoeren en dan natuurlijk wel op een rationele wijze, waarbij je dus op maandelijkse basis en termijnen de persoonlijke lening terugbetaalt, en het liefst ook nog eens een keer met een laag rentepercentage. Bestaat zoiets? Wij nemen het met je door in deze tekst dus lees snel verder!

De voordelen van een persoonlijke lening

Er zijn tal van redenen waarom mensen graag een persoonlijke lening zouden willen hebben. Het gaat dan natuurlijk steeds over doelen die men wil bereiken. Voor senioren kan het bijvoorbeeld zo zijn dat ze de kleinkinderen willen ondersteunen bij hun studie. Als je een starter bent, is het wel erg fijn dat je een woning kan aanpassen naar je wensen, zonder direct al je spaargeld op te hoeven maken. Een persoonlijke lening is dan in vele gevallen een goede optie. Maar er zijn meer voordelen op de noemen: 

  • Wanneer je een persoonlijke lening afsluit is het mogelijk om daar verschillende andere leningen in onder te brengen zodat je een helder financieel overzicht hebt en maandelijks één termijnbedrag dat je betaalt. Zo is het ook veel gemakkelijker om grip op de zaak te krijgen. 
  • Met een persoonlijke lening krijg je direct een bedrag op je rekening gestort zodat je direct kunt starten met het realiseren van je wensen. Het kan van alles zijn, bijvoorbeeld een reis die je op oudere leeftijd nog een keer wilt maken of nu eindelijk eens die home studio goed inrichten.

Seniorenlening afsluiten tot 78 jaar

Senioren kunnen een persoonlijke lening afsluiten die we een seniorenlening noemen en waar verschillende aanvullende eisen bij komen kijken. Je kunt hem afsluiten tot 78 jaar en deze moet dan voor je 81ste afbetaald zijn. Het beste is om contact op te nemen met een gedegen kredietverstrekker die jou kan informeren. Leenattent is een uitstekende kredietverstrekker waar je zeker terecht kunt voor een persoonlijke lening op maat en de nodige informatie hierover. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen de leukste tips met je door. Lees onze teksten en blijf op de hoogte.

Contactgegevens

Via info @ berendsenbv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden